Päiväpurjehdus Helsingin edustalla

Virkistyspäivä, tiimipäivä, elämyksellinen kokous tai yhteistyöpäivä merellä on ainutlaatuinen ja unohtumaton kokemus yrityksen henkilöstölle ja asiakkaille.

3000(alkaen. alv 0%)
50
4-6 Tuntia
Päiväpurjehdus Helsingin edustalla

Mietitkö erilaista tapaa viettää aikaa yhdessä työyhteisösi kanssa? Järjestä unohtumaton virkistyspäivä, tiimipäivä, yhteistyöpäivä tai elämyksellinen kokous Joanna Saturnalla!

Ohjelma ja reittisuunnitelma

Voimme sopia purjehdusohjelman seurueesi tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ohjelmaan voidaan yhdistää esimerkiksi käynti Helsingin saariston luonto- ja kulttuurikohteissa, saunomista ja uintia ankkuroituna rauhalliseen poukamaan, herkuttelua grillaten tai olut-/viini-tastingistä nautiskellen. Vain mielikuvitus on rajana!

Halutessanne voitte osallistua aluksen käsittelyyn ja purjemanöövereihin. Ammattimiehistömme perehdyttää mielellään seurueenne turvalliseen köysien ja purjeiden käsittelyyn. Purjehdus on erinomainen tapa kehittää työyhteisön tiimityöskentelyä ja yhteistyötaitoja.

Nouto- ja paluupaikka sovitaan asiakkaan toiveet huomioiden. Kestosuosikki on ollut Kauppatori, johon on hyvät kulkuyhteydet. Muita sopivia paikkoja ovat muun muassa Halkolaituri Kruununhaassa, Hietalahdenranta tai Kaapelitehtaan laituri Salmisaaressa.

Tilat ja mukavuudet

Laivaan mahtuu mukavasti 50 henkilöä. Kannella on runsaasti tilaa oleskella ja seurustella. Pöytiä ja istumapaikkoja on laivan keskikannella, salongissa kannen alla sekä valoisassa ohjaamossa, jonka ikkunoista aukeavat näkymät kaikkiin ilmansuuntiin.

Mukavuuksiin kuuluu tietenkin myös sauna ja suihku. Laivan seitsemän vessaa takaavat, ettei hätäkään pääse yllättämään. Pidempiä matkoja varten laivassa on hytit, joissa majoittuu mukavasti 12 henkilöä; neljä kahden hengen hyttiä omalla vessalla sekä yksi neljän hengen hytti.

Laivan keittiön varustukseen kuuluu jääkaappi ja pakastin, liesi, uuni, mikro, astianpesukone ja monipuolinen astiasto isollekin ryhmälle. Myös grillaaminen onnistuu kannella sijaitsevassa kaasugrillissä.

Ruoka ja juoma

Räätälöimme catering-palvelut mieleiseksenne. Voit valita menun valmiista suosituksistamme tai halutessasi voit järjestää catering-palvelut laivalle itse suosikkitoimijasi kanssa. Laivallamme ei ole anniskeluoikeutta, joten voit tuoda omia virvokkeita tai tilata juomatarjoilut esimerkiksi Alkon verkkokaupan kautta.

Joanna Saturnan risteilymenu 2023

Laivamme keittiössä on tarjolla maukkaat, vaivattomat ja valmiit menuvaihtoehdot. Suunnittelemme mielellämme teille sopivan menukokonaisuuden.

Selkämeren lohikeitto 18,00 €

  • Merilohta, perunaa, porkkanoita ja sipulia kermaisessa liemessä perinteiseen
    saaristolaistyyliin valmistettuna (saatavana myös kirkkaana)
  • Saaristolaisleipää
  • Ruokajuomina vesi, maito ja mehu

Saaristolaispöytä 39,00 €

  • Perinteinen runsas saaristolaisnoutopöytä, sis. monipuolisesti kalaa, lihaa, salaattia,
    perunaa sekä saaristolaisleipää
  • Jälkiruoka + kahvi / tee
  • Ruokajuomina vesi, maito ja mehu

Hinnat per hlö, alv 0%.

Purjehdi kanssamme!