Lisämajoitus tapahtumiin, juhliin ja tuotantoihin

Ilmastoitu ja lämmitetty purjelaiva on erinomainen lisä majoituskapasiteettiin, kun tarvitset vaihtoehdon kostealle telttamajoitukselle meren tuntumassa tai saaristossa.

4000/vrk(alkaen. alv 0%)
12
Lisämajoitus tapahtumiin, juhliin ja tuotantoihin

Tarvitsetko lisämajoitustilaa tapahtumaan, juhlaan, mökille, festareille tai tv-/elokuvatuotantoon? Tarjoa ryhmällesi ylelliset nukkuma-, oleskelu- ja virkistystilat purjelaivalla.

Vuosien varrella olemme toimineet siirrettävänä lisämajoituksena muun muassa häissä, juhannuksenvietoissa, vuosi- ja merkkipäivillä, festivaaleilla sekä televisiotuotannoissa.

Tilat ja mukavuudet

Majoituskäytössä laivaan mahtuu yöpymään 12 henkilöä. Hyttejä on yhteensä viisi; neljä kahden hengen hyttiä omilla vessoilla sekä yksi neljän hengen hytti. Mukavuuksiin kuuluvat myös täysin varusteltu keittiö, oleskelutila televisioineen, sauna, suihku ja vessat.

Laivan keittiön varustukseen kuuluu jääkaappi ja pakastin, liesi, uuni, mikro, astianpesukone ja monipuolinen astiasto isollekin ryhmälle. Myös grillaaminen onnistuu kannella sijaitsevassa kaasugrillissä.

Kannella on runsaasti tilaa oleskella ja seurustella. Pöytiä ja istumapaikkoja on laivan keskikannella, salongissa kannen alla sekä valoisassa ohjaamossa, jonka ikkunoista aukeavat näkymät kaikkiin ilmansuuntiin.

Ruoka ja juoma

Halutessanne räätälöimme tapahtumaan ja vieraillesi sopivan catering-ratkaisun. Henkilökuntamme toimesta ruokapöytään nousee maittavat aamiaiset, lounaat, päivälliset, välipalat kuin juhlaillallisetkin. Halutessasi voit järjestää catering-palvelut laivalle suosikkitoimijasi kanssa tai valmistaa tarjoilut itse laivan täysin varustellussa keittiössä.

Kohde ja kuljetus

Kartoitamme paikan sopivuuden aina tapauskohtaisesti. Joanna Saturnan syväys on 2,8 metriä, joten väylien sekä rannan syvyyden tulee luonnollisesti olla riittävät turvallisen kulun takaamiseksi. Optimaalisin kiinnitystapa on kylkikiinnitys laituriin. Mikäli kohteessa oleva laituri ei ole soveltuva muun muassa rakenteensa puolesta, on laiva mahdollista ankkuroida rannan edustalle. Tällöin kulku laivasta rantaan ja rannasta laivalle hoituu RIB-veneellä.

Joanna Saturna voi ottaa purjehtiessaan kyytiin 50 matkustajaa. Vieraiden kuljetus onnistuu tarvittaessa mennessä, tullessa tai tapahtuman aikana. Laivan kannella on nosturi, joten tarvittaessa raskaammatkin esineet saadaan helposti mukaan.

Purjehdi kanssamme!